Ravintovalmennus- ja personal training palvelut Vaasan seudulla

PALVELUT YRITYKSILLE

Hyvinvoiva ja hyväkuntoinen ihminen on työssään energinen, tehokas, luova sekä aikaansaava ja sietää paremmin stressiä sekä vastoinkäymisiä. Siinä on jo monta syytä, miksi henkilöstön hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta, oli kyseessä sitten minkä kokoinen yritys tahansa. Hyvinvointiin panostaminen on investointi, joka voi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Tällä hetkellä tarjoan hyvinvointivalmennusta erityisesti yksinyrittäjille, mutta valmennuksia on mahdollista toteuttaa myös muille pienille yrityksille.

ELINVOIMAINEN YRITTÄJÄ -VALMENNUS

Yrittäjä, sinä olet yrityksesi tärkein henkilö. Ilman sinua ei olisi yritystäkään ja sinun hyvinvointisi on suoraan yhteydessä yrityksesi menestykseen. Yrittäjänä toimit myös yrityksesi käyntikorttina, joten haluat varmasti näyttää energiseltä, innostuneelta ja kaikin puolin hyvinvoivalta.

Elinvoimainen yrittäjä -valmennuksessa kartoitamme lähtötilanteesi ja lähdemme tekemään sinun arkeesi sopivia muutoksia hyvinvointisi lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Valmennus sopii kaikille yrittäjille lähtötilanteesta riipumatta, sillä valmennuksen tarkempi sisältö räätälöidään kunkin yrittäjän tarpeisiin sopivaksi.

Valmennuksessa käsiteltäviä teemoja ovat erityisesti:

  • Uni ja palautuminen
  • Ravitsemus
  • Liikunta
  • Stressinhallinta

Valmennustapaamiset voidaan järjestää tilanteesta riippuen joko kasvotusten tai video-/puhelinkeskusteluna.

 

Valmennuksen hinta:

2 tapaamista kuukaudessa 180€/kk (sis. alv 24%)

4 tapaamista kuukaudessa 340€/kk (sis. alv 24%)

Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton tapaaminen, jossa voimme keskustella, miten voisin auttaa sinua parhaiten.

ENELVA

marika.rajala@enelva.fi   |   040 7381808