Ravintovalmennus- ja personal training palvelut Vaasan seudulla

VALMENTAJA

LISENSOITU RAVINTOVALMENTAJA JA
PERSONAL TRAINER

Marika Rajala

Olen Marika Rajala, Vaasan seudulla toimiva yrittäjä, lisensoitu ravintovalmentaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer, insinöörimiehen vaimo sekä kahden lapsen (2008 & 2012) äiti, joka haluaa auttaa mahdollisimman monia löytämään omaan elämäntilanteeseensa sopivan, hyvinvointia tukevan elämäntavan. Haluan innostaa ja motivoida jokaista pitämään hyvää huolta itsestään.

Työ hyvinvointialalla ei ole ollut minulle itsestäänselvyys. Olen peruskoulutukseltani ekonomi, mutta kotiäitivuosien aikana ajatus siitä, ettei se ura ehkä olekaan minua varten, vahvistui ja hyvinvointiasiat, erityisesti ravinnon vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin, alkoivat kiinnostaa. Luin alan kirjallisuutta, aloin panostaa omaan hyvinvointiini enemmän ja laihdutin kymmenkunta kiloa hyvin maltillisella tahdilla ilman mitään ihmeellisiä dieettejä. Kun olin saanut kokea oman hyvinvointini kohentuneen ihan yksinkertaisilla perusasioilla, huomasin miettiväni yhä useammin sitä, että haluaisin auttaa myös muita ihmisiä voimaan paremmin ja siitä muodostuikin unelma.

Syksyllä 2016 otin ison harppauksen kohti unelmani toteuttamista ja aloitin ravintovalmentajaopinnot. Heti ensimmäisenä koulutuspäivänä tiesin, että olen vihdoinkin löytänyt oman juttuni. Syksyllä 2017 jatkoin opiskelua personal trainer -koulutuksen merkeissä ja talvella 2018 perustin yritykseni Enelvan.

Enelva tulee sanoista energinen, elinvoimainen ja vahva, jotka kaikki kuvaavat asioita, joita haluan valmennettavieni saavuttavan.

Haluan, että jokainen valmennettavani saa tuntea olonsa energiseksi. Oikeanlaiset elintavat ovat energisen elämän perusta. Tarvitaan monipuolista ja ravitsevaa ruokaa, sopivasti liikuntaa sekä riittävästi unta ja lepoa, jotta voimme tuntea olomme energisiksi.

Haluan, että jokainen valmennettavani saa tuntea itsensä elinvoimaiseksi, mikä tarkoittaa mm. elämäniloa, energisyyttä, innostuneisuutta, fyysistä jaksamista, pystyvyyden tunnetta ja henkistä hyvinvointia.

Haluan, että jokainen valmennettavani saa tuntea itsensä vahvaksi. Tässä yhteydessä vahvuus ei tarkoita vain fyysistä vahvuutta, vaan vähintäänkin yhtä paljon myös henkistä vahvuutta, kuten vahvuutta pitää huolta itsestä, vahvuutta tehdä hyvinvointia edistäviä valintoja, vahvuutta luopua huonoista tavoista ja vääränlaisista ajatuksista sekä vahvuutta olla rohkea ja uskoa itseensä.

Ravintovalmentaja ja Personal Trainer Marika Rajala

KOULUTUKSENI

HYVINVOINTIALAN KOULUTUS

Personal Trainer (6/2018)

Kuntosalivalmentaja (2/2018)

Ravintovalmentaja (3/2017)

MUU KOULUTUS

Kauppatieteiden maisteri (2007)

ENELVA

marika.rajala@enelva.fi   |   040 7381808