Ravintovalmennus- ja personal training palvelut Vaasan seudulla

PALVELUT

Terveyttä ja hyvinvointia ravinnosta

RAVINTOVALMENNUS

Terveellinen ruokavalio on yksi terveyden ja hyvinvoinnin kulmakiviä. Yksilöllisen ravintovalmennuksen avulla varmistat, että ruokavaliosi on juuri sinun tavoitteitasi tukeva ja muutokset tehdään järkevällä tavalla elämäntilanteesi huomioiden.

Harjoittele tehokkaasti ja turvallisesti valmentajan kanssa.

PERSONAL TRAINING

Liikunta edistää terveyttä ja lisää niin fyysistä kuin psyykkistä hyvinvointia. Oletpa sitten aloittelija tai aktiivinen kuntoilija, personal trainerin ohjauksessa saavutat tuloksia varmemmin. Valmennuksessa suunnittelemme ja toteutamme yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman, jossa huomioidaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Laihduta järkevällä tavalla ja pysyvästi.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS-

VALMENNUS

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat laihtua pysyvästi ilman nälkäkuureja ja päivittäisiä rääkkitreenejä. Olet ehkä aloittamassa laihduttamista ensimmäistä kertaa elämässäsi tai mahdollisesti olet laihduttanut jojoillen lukuisia kertoja vuosien saatossa. Nyt edetään kohti tavoitteitasi järkevästi askel askeleelta sinun arkeesi sopivalla tavalla. Nyt on sinun aikasi tehdä muutos ja voida hyvin.

ENELVA   |   marika.rajala@enelva.fi   |   040 7381808   |   Yhteydenottolomake